Om Add Up Media

Jeg startede Add Up Media i 2014 med det formål at assistere nyopstartede og mindre virksomheder samt niché blogs og medier i forhold til at skabe omsætning og langsigtede kunderelationer.

Jeg har siden opstarten arbejdet med et bredt udvalg af såvel danske som udenlandske virksomheder, som jeg alle har hjulpet med at skabe positive salgsresultater.

Add Up Media har solide værdisæt der bygger på:

  • En kompromisløst ærlig tilgang til ethvert samarbejde
  • Empati og forståelse for dig som kunde
  • Det skal være en god forretning for dig at arbejde med Add Up Media

Med 12 års erfaring fra mediebranchen og med hands-on erfaring via drift af egne blogs, sites, SoMe-platforme og startups, er du i trygge hænder hos Add Up Media.

Mediasalg

Vores holdning er den, at man kommer længst med at lave det, man er god til – og du er med garanti bedre end os til at drive din forretning. Add Up Media kan til gengæld tilbyde kvalificeret sparring og rådgivning omkring salg, så også denne helt afgørende del af din virksomhed fungerer effektivt. Vi tilbyder derfor at håndtere salget for dig, hvis du har en nicheblog eller et nichémedie med interessant indhold.

 

Salgsrådgivning

Vores kurser er designet til at sikre, at du er bedst klædt på til at tackle de kommercielle, strategiske og menneskelige udfordringer livet som forretningsdrivende kan byde på. På baggrund af egne erfaringer kan vi lære dig hvordan du mindsker økonomiske risici, undgår typiske fejlbeslutninger og eliminerer stress. Vi giver dig konkret og operationel vejledning, der let omsættes til praksis.

 

Tag et kig på siden og tøv endelig ikke med at skriv såfremt du vil høre mere om samarbejde: kim@addupmedia.dk

Med venlig hilsen

Kim Martin Sørensen

Add Up Media

Kim Sørensen

Founder & CEO